Klantenservice

betalen, verzenden & retourneren

Betalen

Je kunt betalen d.m.v. iDEAL, vooruitbetaling of betaalverzoek via telefoon. 

Verzenden

Bij een bestelling vanaf € 50,- berekenen wij geen handelings- en verzendkosten. 
Bij bestellingen onder de €50,- berekenen wij € 4,95 handelings- en verzendkosten. 
Voor buitenlandse bestellingen kun je contact met ons opnemen. 

Levertermijn

Wij streven ernaar de bestellingen binnen 2 werkdagen te versturen, na ontvangst van de betaling. Mocht je spoed hebben met je bestelling, stuur dan een mail naar info@minienme.nl. 

Bezorgen

Je kunt zelf kiezen waar je de bestelling wilt laten bezorgen. Dit is ideaal als je een cadeau hebt gekocht bijvoorbeeld.

Afhalen

Je kunt ook kiezen je bestelling zelf op te halen in Woerden. Er worden uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht. Kies bij verzenden voor 'ophalen'. Wij houden de bestelling max. 7 dagen apart, mits de betaling al voldaan is.

Retourneren

Mocht je aankoop niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je deze binnen 14 dagen retour sturen in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje. Ook als het artikel is afgeprijsd. Stuur hierbij een retourformulier of (kopie) factuur mee, anders kunnen wij de retour niet in behandeling nemen.

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper. Je kunt het artikel met het retourformulier of factuur retour sturen naar Mini & Me, Voorstraat 11, 3441 CB Woerden.

Retourformulier

 

Privacy & policy

Privacy
Cookies